Logo Lexlijst

Lex Lijstenmakerij
Leemansweg 24
6827 BX Arnhem

Tel :026-4430584
Email : info@lexlijst.nl

Plaatsmaken

Kunst op je kamer in museum Het Valkhof


Kunst op je kamer

Van: 13 Oktober t/m 28 Oktober 2012
 
In museum het Valkhof te Nijmegen kunnen kinderen echte kunst kopen voor weinig. Plaatsmaken gaf 22 Gelderse kunstenaars de opdracht een werk in oplage te bedenken op formaat A5. Het werk moest geschikt zijn voor kinderen. De resultaten zijn echt fantastisch! Veel dieren hebben we, maar ook meisjes en auto’s, en her en der een boom of iets anders uit de natuur. Uit deze serie kunnen kinderen een werk kiezen voor op hun kamer. Daar betalen ze 40 euro voor. Tevens zal ook Lex Lijsten aanwezig zijn om de kunstwerken tegen een zeer vriendelijke prijs, ter plaatse van een mooi lijstje te voorzien. Op 10 november is er een ontmoeting met een aantal kunstenaars, daarna kunnen kinderen hun gekozen werk meenemen.

Mooi ingelijst!

Je kunt er voor kiezen om je kunstwerk goed en met ruim 50% korting in te laten lijsten door Lex Lijstenmakerij. Je kun je dat regelen door vóór 29 oktober een mailtje te sturen naar info@lexlijst.nl ovv
inlijstopdracht kunst op je kamer
. Dan zorgen wij ervoor dat je je kunstwerk mooi ingelijst mee naar huis kunt nemen. 
Vul in de mail de volgende gegevens in!
Je naam en adres en de omschrijving van het gekozen werk met het nummer.
Het inlijsten van de kleine werkjes (lijstje 19x25 cm) kost 29,95, de normale prijs is 65,- euro. Dus je krijgt in dit geval meer dan 50% korting. Het inlijsten van de grotere werkjes (lijstje 24x30 cm) kost 39,95.
Je krijgt je kunstwerk dan net zo ingelijst als hoe je het op de tentoonstelling hebt gezien.
Je krijgt een mailtje terug waarmee je opdracht wordt bevestigd. Het inlijsten kan ter plekke worden afgerekend door te pinnen of contant te betalen.
Als je het kunstwerk op een andere manier ingelijst wil hebben kan dat natuurlijk ook maar dan moet je even naar Arnhem komen om een lijst uit te zoeken bij Lex Lijsten ook dan krijg je een flinke korting.
Een mailtje sturen voor extra informatie kan ook naar: info@plaatsmaken.nl
 
 
Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

 

Bansky

Unseen 2016

Kijk naar filmpje