Logo Lexlijst

Lex Lijstenmakerij
Leemansweg 24
6827 BX Arnhem

Tel :026-4430584
Email : info@lexlijst.nl

Projecten

Dat we meer doen dan alleen het gebruikelijke inlijstwerk blijkt wel uit de hier onder getoonde voorbeelden.

Eigenlijk zijn alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot de presentatie van 2 - en soms ook 3 dimensionale kunstwerken bij ons in goede handen. Naast deze speciale projecten vind u op de pagina Specials ook de nodige voorbeelden van ongebruikelijke inlijstingen.


"Best Before End" by Stephen Gill

 

Foam-Gill1Donderdag 16 mei 2013 opende fotomuseum FOAM in Amsterdam een grote overzichttentoonstelling van de Britse fotograaf Stephen Gill.

De tentoonstelling "Best Before End" bevat een aantal series die Gill de afgelopen veertien jaar in en rondom de Londense wijk Hackney maakte. De tentoonstelling duurt tot 14 juli 2013.  

Foam-Gill2Lex Lijstenmakerij is er buitengewoon trots op de hele tentoonstelling te hebben ingelijst. Zo'n tweehonderd werken van Gill zijn door ons voorzien van volledig zelf geproduceerde lijsten in geolied Amerikaans noten en transparant zwart gelakt esdoorn. Natuurlijk zijn alle lijsten voorzien van hoogwaardig museumglas (artglass). Het spreekt voorzich dat Lex Lijstenmakerij al jaren gespecialiseerd is in museaal inlijstwerk.

Klik hier voor alle foto's van deze prachtige expositie !!

 


Tiel:

Bij het onderstaande project in Tiel hebben we foto’s gemonteerd op een soort mobiel van aluminium. Er hangen 2 drieluiken onder elkaar in het trappenhuis. Dit project geeft een goed beeld van de mogelijkheden van een unieke presentatie.
Mobiel 1 Mobiel 2 Mobiel 3 Mobiel 4

Den Haag:

Ook omvangrijke restauratie- en reparatie klussen zijn bij Lex Lijsten in goede handen. Dit project in Den Haag geeft daar een goed beeld van. (Uitleg Project) Uiteraard zoeken we bij dit soort opdrachten altijd samenwerking met andere specialisten. Zo hebben we dit project samen gedaan met Han Boersma, één van de beste schilderijreatauratoren die er zijn.


Duiven:

Lex Lijstenmakerij heeft (een kopie) van de nachtwacht op ware grote opgespannen, dus inclusief het ontbrekende deel van het origineel dat in het rijksmuseum hangt, voor Ruben Robijn.
Klik hier voor achtergrond informatie over de echte nachtwacht   
afmeting ca 365x500 cm.

Nachtwacht Nachtwacht 2 Nachtwacht 3

 

 
Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

 

Bansky

Unseen 2016

Kijk naar filmpje