Logo Lexlijst

Lex Lijstenmakerij
Leemansweg 24
6827 BX Arnhem

Tel :026-4430584
Email : info@lexlijst.nl

Specials

In deze rubriek willen we laten zien dat we niet alleen zg "recht toe recht aan" lijsten maken, maar dat we ook voor iets heel bijzonders onze hand niet omdraaien. Specials of Design lijsten zijn lijsten met een afwijkende vorm of inhoud.

Soms maken we dat soort lijsten op verzoek, bijvoorbeeld omdat een klant iets heel apparts wil in lijsten. Maar soms zijn we zelf in een creatieve bui. Dan bedenken, ontwerpen en bouwen we zeer speciale lijsten. In een paar gevallen hebben we zelfs lijsten gemaakt waarmee we tijdens lijstenmakers wedstrijden de eerste prijs en titel "Lijstenmaker van het jaar" wonnen. In een aantal gevallen vonden we de lijst gewoon heel erg mooi. Mooi genoeg om hem met jullie te delen. Op de pagina Projecten vind u ook nog een aantal voorbeelden van bijzondere werkzaamheden.


 

Geboorte

Deze ovale ,wit gespoten lijst, was onze inzending voor de wedstrijd "lijstenmaker van het jaar 2014" De lijst bevat een ovaal passe-partout met een inleg bies van bladgoud. De foto veranderd van beeld bij het voorbij lopen

Geboorte

 

 Koraal 1

Koraal 1

Deze lijst  is er één van een set. De lijst is gemaakt in opdracht van een klant. Het koraal is ingelijst in een onbehandelde massief eiken lijst van zo'n 9.5cm diep.

 

Koraal 2

De tweede lijst van de koraal set. Deze lijst is gelijk aan de eerste, met dit verschil dat deze van massief esdoorn is vervaardigd.

Koraal 2

 

Zilver

Zilver

Deze lijst staat in de rubriek specials omdat hij gewoon waanzinnig mooi geworden is. De foto, licht erotisch, van een dame die geheel in zilververf is gehuld, is opgeplakt op 1mm aluminium, met daaromheen een 5 cm brede hoogglans zilveren lijst. Natuurlijk voorzien van zg. museumglas (ArtGlass92). 

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

 

Bansky

Unseen 2016

Kijk naar filmpje